Nyheter - Interiørdesign med Arabescato hvit marmor til hjemmet ditt

Arabescato marmorer en unik og svært ettertraktet marmor fra Italia, utvunnet i Carrara-regionen, med gjennomsnittlig tilgang på marmorplater eller fliser.

Den milde hvite bakgrunnsfargingen med dramatiske støvete grå årer gjennom platene som ofte gir bildet av uregelmessige hvite øyer som flyter på en dyp grå innsjø er det som skiller Arabescato-marmor.Denne marmoren er et av de mest populære valgene for kjøkkenbenkeplater, vegg- og gulvpaneler, sprutplater og bad på grunn av sammenløpet av disse to estetiske egenskapene.

Følgende etui er designet av Quadro Room.Hele plassen er ikke pretensiøs, og elementene i farge og materiale er svært rasjonelt redusert.Med et enkelt, men teksturert design, er arabescato hvit marmor fullt brukt, og gir folk en stille og edel visuell opplevelse.

Quadro Room er et interiørdesignstudio med mange års erfaring i Moskva, Russland.Arbeidene deres fortsetter å være moderne og enkle, fulle av teksturer av høy kvalitet, rike og rene, stilige og smakfulle.

Hall

En sterk minimalistisk atmosfære omslutter foajeen, med hvit marmor og metall som teksturguide, skiftende skokrakker og oppbevaringsskap på den ene siden og toppen, noe som gir en ryddig og rask følelse av bruk.

arabescato hvit marmor 9
arabescato hvit marmor 8

Stue

I det enkle og elegante stuerommet inntar arabescato hvit marmor med rik tekstur det visuelle sentrum, stablet med metallplater, vitrineskap og TV-bakgrunnsvegger, både eleganse og lett luksus.

arabescato hvit marmor 6
arabescato hvit marmor 11
arabescato hvit marmor 4
arabescato hvit marmor 3

Kjøkken

L-formede spesialtilpassede marmorskap, under ledelse av overflater med hudfølelse, viser komfort og atmosfære.Arabescato-marmoren strekker seg fra benkeplaten til styrebordet og spisebordet, og fremhever det luksuriøse livet.

arabescato hvit marmor 2
arabescato hvit marmor 12

Baderom

Marmor- og metallbelegget på badet viser kunstnerskap og luksus.Samtidig er den humaniserte detaljdesignen praktisk for oppbevaring og vask.

arabescato hvit marmor 10
arabescato hvit marmor 1
arabescato hvit marmor 14
arabescato hvit marmor 13
arabescato hvit marmor 7

Innleggstid: 10. mai 2022