Nyheter - Marmor salongbord – et av møblene løfter stuen din

I vår underbevissthet er bakgrunnsveggen alltid hovedpersonen i stuen.Vi legger størst vekt på bakgrunnsveggen.Betydningen av salongbordet blir ofte oversett.

1 salongbord i marmorFaktisk, som C-posisjonen i stuen, er salongbordet ansvarlig for skjønnhet og oppbevaring.En godt designetsalongbord i marmorkan ikke bare eliminere følelsen av trang plass, men også legge til en lys farge til stuen.

salongbord i marmor

Hvordan velge enmarmorsalongbord?I tillegg til "kvadrat og sirkel"-striden, er det også en titt på materialet og stilen til salongbordet i marmor.Nøkkelen er å få stuen til å se vakker ut og være fornøyd.

Med forbedringen av estetikken blir fargeteksturen til naturlig marmor foretrukket av forbrukerne.Sofabord i naturstein har også blitt en ny favoritt.Marmor, luksus stein, onyx marmorogagat marmorer alle gode materialer for å lage salongbord, som er både rene og smakfulle.Marmor salongbord kan helt bli hovedpersonen i stuen.

2 salongbord i marmor
4 salongbord i marmor

Selvfølgelig, hvis den utsøktesalongbord i marmorbrukes kun til diverse, vil det være for sløsing.Å sette flotte grønne planter og blomsteroppsatser er det du liker.

Sofabordet kombinert med flere enheter kan bryte den iboende modusen til tre parallelle linjer med sofa, salongbord og TV-skap, noe som gjør stuemiljøet mer variert og dynamisk.

Fargen på salongbordet kan være omtrent den samme som sofaen, noe som ikke vil få folk til å føle at plassen er overopptatt.Fargen ispedd ett eller to hopp kan skape en visuell følelse av opp- og nedturer, men vær oppmerksom på koordineringen mellom salongbordet og teppet, det er for kollisjon.Både farge og stil kan føre til en rotete effekt.

8 marmor salongbord
7 marmor salongbord
3 salongbord i marmor
6 salongbord i marmor
5 marmor salongbord
13 marmor salongbord
9 marmor salongbord
12 marmor salongbord
11 marmor salongbord
10 marmor salongbord
14 marmor salongbord
15 marmor salongbord

Fjernkontroller, blader og telefonbøker er ting som folk vanligvis legger på salongbordet.Hvis de alle er plassert på bordet, vil de definitivt se rotete ut.

16 marmor salongbord
18 marmor salongbord

Utformingen av den ekstra lagringen under skrivebordet har en sterk lagringskapasitet.Dobbeltlagsdesignet gjør det mer praktisk å ta varene nedenfor.Det rene skrivebordet er reservert for vannkopper, snacksbrett osv., og den halvåpne oppbevaringsmetoden er litt mer privat.Du bør være oppmerksom på typen oppbevaring.

17 marmor salongbord
23 marmor salongbord
23-2 marmor salongbord
20-1 salongbord i marmor
24 marmor salongbord
22 marmor salongbord

I henhold til dekorasjonsdesignstilen kan kombinasjonen av marmor og forskjellige stein, tre, glass, metall og andre materialer matches med stueatmosfæren, som er praktisk for brukernes daglige liv og samtidig forbedrer karakteren og smaken av det totale rommet.Ta med en elegant estetisk opplevelse.

25 marmor salongbord
34 marmor salongbord
31 marmor salongbord
30 marmor salongbord
29 marmor salongbord

Plasser et lavt salongbord, det kan trekke folks oppmerksomhet nedover.Det skal imidlertid bemerkes at samlokaliseringen av det lavprofilerte salongbordet og teppet må være utsøkt, slik at de bedre kan integreres i et komplett dekorativt punkt.

Plasser høye vaser eller lysestaker på salongbordet som dekorasjon for å skape den bølgende følelsen av salongbordsområdet.

35 marmor salongbord
36 marmor salongbord
37 marmor salongbord
43 marmor salongbord
42 marmor salongbord
44 marmor salongbord
46 marmor salongbord

Innleggstid: 15. juli-2022